English / USA ca English / UK | GB EU / European Union Limba română / Romania Hungarian / Magyar nyelvü
RADIONIKA

* * * * *

RADIONIKA tipusú ÉletEnergia Készülékek

Page
Menu
»» -Mágikus- szimbólumok és pecsétek ~

* * * * *

-Mágikus- szimbólumok és pecsétek ~

.


Szimbólumok, -mágikus- pecsétek, szigillumok, kártyák, grimoire-ok

mint az ÉletEnergia Készülékek kellékei, tartozékai és kiegészítői


A szűrök, szimbólumok és -mágikus- pecsétek mint archetipus strukturák, az ÉletEnergia és ÉletErő modulátoraiként hatnak és viselkednek.

Egy -adott- bizonyos Trend-et determinálnak, határoznak meg, melyet az ÉletErő Generátor által fejlesztett és az ÉletEnergia Készülékből kisugárzó ÉletErő & ÉletEnergia segítségével hozzárendelhetünk- és hozzákapcsolhatunk, bármely célszemélyhez, célszemélyekhez vagy -akár- célcsoportokhoz.


Életenergia Készülékek Archetipus strukturájú szűrök, pecsétek és szimbólum-csomagok


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu A vágyak ABC-je

Archetipus strukturájú szimbólumok, -mágikus- pecsétek, szigillumok, kártyák, grimoire-ok | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | A vágyak ABC-je | 1AODArchetipus strukturájú szimbólumok, -mágikus- pecsétek, szigillumok, kártyák, grimoire-ok | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | A vágyak ABC-je | 1AOD
Alphabet of Desire, AOD | 'A Vágyak ABC-je'

Ez a csomag 30 különféle szimbólumot, kártyát és pecsétet tartalmaz.
Ezek a tervek, diagrammok, szimbólumok és rajzok, strukturális reprezentációi és szerkezeti ábrázolásai, ill. Trend kapcsolatai- majdnem minden alapvágynak és óhajnak -jövőbeli, vágyott és programozott szituációnak-, melyek egy emberben megvannak és léteznek.
Kombináljon össze több kártyát, szimbólumot és szűrőt, hogy az Önnek megfelelő energiákat definiálja, meghatározhassa és felhasználja.


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu A vágyak ABC-je (új)

Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek
New Alphabet of Desire, New AOD | 'Az -újabb- Vágyak ABC-je'

A "Vágyak ABC-je" -mágikus- szimbólumok kártyáinak újabb változata, sokuknak asztrológiai alapú összekapcsolása.
Ez a csomag is 30 különféle kártyát és pecsétet tartalmaz.
Ezek a -bővített- tervek, diagrammok, szimbólumok és rajzok strukturális reprezentációi -szerkezeti ábrázolásai és egyben Trend kapcsolatai- majdnem minden alapvágynak és óhajnak -jövőbeli, vágyott és programozott szituációnak-, melyek egy emberben megvannak és léteznek.
Kombináljon össze több kártyát, szimbólumot és szűrőt, hogy az Önnek megfelelő energiákat definiálja, meghatározhassa és -egyben, természetesen- felhasználja.

Megj.: ez a szimbólum-kártyacsomag, megtalálható az RI 2400 CD Manifesztációs Radionika Program képei és szimbólumai között.


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Stressz-csökkentő- és szorongás-levezető, valamint  Energia-fokozó és vitalitás-növelő csomag

Archetipus strukturájú szimbólumok, -mágikus- pecsétek, szigillumok, kártyák, grimoire-ok | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | Stressz-csökkentő- és szorongás-levezető, valamint Energia-fokozó és vitalitás-növelő csomag | streszapperÉletenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek
Stress-Zapper/ Energy-Booster Pack, ENB | Stressz-csökkentő- és szorongás-levezető, valamint  Energia-fokozó és vitalitás-növelő csomag

Olyan időket élünk, melyek sokféle megprobáltatásnak és különféle kihívásoknak tesznek ki bennünket, testünket, elménket és -főként- érzésvilágunkat, és, melyek kapcsolatban vannak közvetett- és közvetlen környezetünkkel melyben élünk, munkahelyünkkel, embertársi kapcsolatainkkal, napi táplálékunkkal, stb.

Sokszor az élet kérelmei, az adott helyzetekhez való megfelelési igényeink nagyobbak, mint amit testünk és elménk kezelni és elviselni képes.
Ennek eredménye az egyre növekvő -és halmozodó- stressz -és, sokszor -.egyenes következményeként, a belső agresszivitás- amire nap mint nap ki vagyunk téve, valamint egy igen fontos és lényeges (Élet)energia elfolyás- és vesztés, azaz; életerő és vitalitás veszteség .

Itt léphet közbe ez a nagyszerű -szimbólum- csomag, az Ön segítségére és megyugvására.

Használja mindennap ÉletEnergia Készülékével együtt, vegye át -tudatosan!- a szimbólum-kártya által megfelelően módulált ÉletEnergiát & ÉletErőt, naponta két-három órán keresztül a csomagbeli, Önnek és -természetesen- adott céljainak legjobban megfelelő szimbólumokat és kártyákat, és figyelje meg a jelentős változást és a számottevő különbséget, ahogy eddig érezte magát és ahogy ezentúl fogja magát érezni: -eglsz egyszerüen- jól, nyugodt, relaxált és egyben friss, üde, élénk, Életerővel és vitalitással telve lesz.

Mi több: meglátja majd, hogy sokkal többre lesz majd képes, mint eddig volt, és amit tenni fog; azt jól és sikeresen csinálja majd!
Az Autogén Tréninggel -lásd Kurzusok- való kombináció ez esetben is kitünő.


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Szex csomag

© LilithArchetipus strukturájú szimbólumok, -mágikus- pecsétek, szigillumok, kártyák, grimoire-ok | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | Szex csomag | sexpack Lilith  Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek
Sex Pack, SXP | A 'Szex csomag'

E különleges -szimbólum- csomag arra hivatott, hogy egy összekötő híd szerepét töltse be a szexuális beteljesülés és extázishoz vezető úton, az Ön és partnere közti -esetleges- résben.

E arhetipus szimbólum és kártya-készlet kapcsolatot létesít Ön és a kívánt -szex-el és szerelemmel kapcsolatos-, óhajtott trendek között, melyeket felhasználhat majd sokféle- és változatos helyzetekben , melyek egy intim -és meghitt- kapcsolatban előfordulhatnak és megjelenhetnek.

Például, használhatja arra is, hogy segítségével megtalálja ideális partnerét, azt a különleges személyt aki Önnek "a nagy Ő-t és az igaz, nagy Szerelmet" jelenti.

Vagy, ha arra vágyik, hogy egy bizonyos személy sokkal kedvezöbb fényben lássa Önt, csak válassza ki a megfelelő kártyát ill. pecsétet és tegye az integrált ÉletErő Generátora által működtetett ÉletEnergia Készülékére vagy a készüléke elé-, ill. annak közvetlen közelébe, hogy hadd dolgozzon az Ön előnyére és az Ön érdekében.

Ha átértékelni akar egy kapcsolatot, vagy -akár, ha csak- változatosságot szeretne vinni szexuális életébe, a Szex-csomagban / Sex Pack-ben, megtalálja az Önnek megfelelő szimbólumokat és kártyákat.

Mindenki számára van valami, e kitűnő csomagban, ami felkeltheti érdeklődését és a megvásárlására késztetheti.


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Gyorstanulásra, memória növelésre és az intelligencia fejlesztésére szolgáló szimbólum-csomag

Archetipus strukturájú szimbólumok, -mágikus- pecsétek, szigillumok, kártyák, grimoire-ok | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | Gyorstanulásra, memória növelésre és az intelligencia fejlesztésére szolgáló csomag | 1SLIÉletenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek
Super Learning & Intelligence Pack, SLI | Gyorstanulásra, memória növelésre és az intelligencia fejlesztésére szolgáló szimbólum-csomag

Ebben az értékes csomagban, mentális tulajdonságokat növelő, elme-, memória-, intelligencia- és intuició fejlesztő archetipus kártyák és szűrők találhatók.

Ezeknek a szimbólumoknak és kártyáknak a segítségével a tanulás és -általában- az új ismeretek (meg)szerzése, újra az lesz, aminek mindig is lennie kell- és kellett volna: könnyű és szórakoztató.

Ideális kombináció az -újtipusú- u.n. ElmeKészülékekkel & ÉszGépekkel, ill. Chi AgyTréner & ElmeTréner & PszichoTréner tipusú ÉletEnergia Készülékekkel, és -természetesen- az Alacsony Frekvenciájú Technológiával, valamint ideális kiegészítői a Neuro-Technológiának.


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Üzleti és pénzügyi csomag

Archetipus strukturájú szimbólumok, -mágikus- pecsétek, szigillumok, kártyák, grimoire-ok | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | Üzleti és pénzügyi csomag | 1BMPÜzleti és pénzügyi csomag | pbm04TS
Business and Money Pack, BMP 50 | Üzleti és pénzügyi csomag

Kövezze ki -megérdemelt- sikerét, az anyagi függetlenség- és a beteljesülés felé vezető útját, ezekkel a rendkivüli szimbólumokkal és kártyákkal, ebből a bámulatos készletből!

Ez a -szimbólum- csomag, arra rendeltetett, hogy az üzleti életben való előrelépést, kreativitást, az intuiciót, hatékonyságot és a logikát javítsa és tökéletesítse, hogy mindig pozitiv eredményeket és magas profitot érjen el, valamint, hogy Ön felé vonzza- és hajtsa a pénz-magot, mely annyira szükséges az üzleti életben a sikerhez és a "szerencséhez".

Ez a csomag tartalmaz egy különleges készletet is, amely felbecsülhetetlen segítséget -és egyben előnyt- jelenthet Önnek, másokkal való kapcsolatában: üzleti partnerekkel, a konkurenciával, üzleti- és cégtársakkal, beosztottakkal, (feljebbvalókkal), üzleti szakértőkkel és -marketinges- piaci elemzőkkel, stb.


életenergia készülékek Szerencse-csomag

pbm04TS
Good fortune & Good Luck | Szerencse-csomag

"Véletlenek nincsenek".
A "szerencsét" is mindenki -saját- maga segítheti elő és okozhatja.
De Ön most -ezzel a kitünő csomaggal és természetesen ÉletEnergia Készülékével- hatékonyan "rásegíthet", hisz e csomagból való kártyákat használhatja, a jószerencse elősegítésére, ill. a "szerencsés egybeesések" előidézésére is.
Úgy, általában, a széles körben használt "szerencse" magalapozásában segítséget nyújtó szimbólumcsomag.


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Jogi- és törvényes csomag

Archetipus strukturájú szimbólumok, -mágikus- pecsétek, szigillumok, kártyák, grimoire-ok | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | Jogi- és törvényes csomag | 1LPÉletenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek
Legal Pack, LP | Jogi- és törvényes csomag

Sokféle kártyát és különböző szimbólumokat tartalmazó csomag, mely nagy segítséget jelenthet, ha egy jogi vagy igazságszolgáltatási probléma adódik (pereskedés, ügyvédi-, ügyészségi eljárás, bírói határozat, stb).
Lefed majdnem minden esetet, aspektust és helyzetet, amely ilyen esetben adódhat és nagyban növelheti a szerencsés kimenetelt.
A bírák és az esküdtek (AEÁ) pozitív befolyását elősegítő kártyát is tartalmaz.
Hatékony, a megfelelő lépéseket elősegítő, és a pozitív megoldás felé mutató segítség lehet, bármely hivatallal kapcsolatos problémák tisztázásának és megoldásának érdekében.


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Emberi tulajdonságok, viselkedések, adottságok, ügyesség és jártasságok szimbólum-csomagja

Archetipus strukturájú szimbólumok, -mágikus- pecsétek, szigillumok, kártyák, grimoire-ok | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | Emberi tulajdonságok, viselkedések, adottságok, ügyesség és jártasságok csomaga | 1PS Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek
People Skills Pack, PS | Emberi tulajdonságok, viselkedések, adottságok, ügyesség és jártasságok szimbólum-csomagja

Egy remek segítség és elönyős lehetőség másokkal való kapcsolataiban.

Ha ön politikus; üzletember; pap; prédikátor; ügyvéd; ügyész; törvényszéki bíró; TV-s személyiség, riporter, stb., stb., vagy ha egy nagy, hatalmas -multi- cégben -célírányatosan- felfele tör a hierarchikus létrán, ha esetleg karizmatikusabb személyiség szeretne lenni, vagy ha bármilyen másféle- és tipusú szaktevékenysége, mestersége és munkája van, ami sok embert érint, ill. nagyobb csoportú emberekkel és -akár- tömegekkel hozza Önt kapcsolatba, akiket vezetni és irányítani kell, ez a csomag hatékonyan segíthet Önnek, hogy véghezvigye sikerét és elérje -kitűzött- céljait.

Bármely helyzetben, nagy segítséget jelenthet, mikor más személyekkel, csoportokkal és -akár- tömegekkel való érintkezés és kapcsolat, meghatározó és fontos, így az Ön sikerútján -nagyobb biztonságban- a célhoz vezeti, valamint, ugyanígy felhasználható még bármely más szituációban, amikor érvényesülés, kiteljesedés, -pozitív- befolyásolás és teljes siker kivántatik.


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Súlykontroll | Fogyás | Fitnessz szimbólum-csomag

Szimbólum-csomag | Súlykontroll / Fogyás / Fitness
Súlykontroll | Fogyás | Fitnessz szimbólum-csomag

Napjainkban, sokak számára lett probléma a túlsúly, ill. a súlyfeleslegektől való megszabadulás.
Ez a speciális csomag a súlykontroll, a fogyás és -általában- a mozgás örömét tartalmazó szimbólumcsomagokat tartalmaz, melyet hatásosan alkalmazhat Ön is.


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Az energiaközpontok szimbólumai, a 7 csakraközpont

Filter Packs & -Magickal- Symbols | Accessories to the LifeForce & LifeEnergy Equipments (Chi Generators & Orgone Generators) Seven Chakras Card Set
Chakra set | Az energiaközpontok szimbólumai, a 7 csakraközpont


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Dinamikus Feng Shui & Feng Shui Plusz+ csomag

Dinamikus Feng Shui csomag :: Archetipus strukturájú szűrök, pecsétek és szimbólum-csomagok | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
Feng Shui Fynamic | Dinamikus Feng Shui & Feng Shui Plusz+ csomag


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Asztro-Manifesztációs & Asztro-Dinamikus Manifesztáció csomag

Asztro-Manifesztációs csomag | astro-packs | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
Astro-Dinamic Manifestation Pack, ADM | Asztro-Manifesztációs & Asztro-Dinamikus Manifesztáció csomagÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék :: ÉletErő-Technológia | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Asztrológiai alapú szimbólumok, szűrök, pecsétek és kártyák


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Bolygóállások és interplanetáris kapcsolatok tökéletes ábrázolásai

Asztrológiai alapú szimbólumok, szűrök, pecsétek és kártyák | Bolygóállások és interplanetáris kapcsolatok tökéletes ábrázolásai | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | 1optimism
Astro-Packs | Bolygóállások és interplanetáris kapcsolatok tökéletes ábrázolásai

Különböző csomagok:
Magatartás és viselkedés; Üzleti siker és segítség; (Belső lelki) Egyensúly; Mértékletesség; (Energetikai) Oltalom és Védelem; Személyes kapcsolatok; Egyedi jártasságok; Energia és Vitalitás; Stresszoldás; Ellazulás és nyugalom; stb., stb.

Asztrológiai alapú szimbólumok, szűrök, pecsétek és kártyák | Bolygóállások és interplanetáris kapcsolatok tökéletes ábrázolásai | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | 1tunedinstincts
Asztrológiai alapú szimbólumok, szűrök, pecsétek és kártyák | Bolygóállások és interplanetáris kapcsolatok tökéletes ábrázolásai | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | leo-horoscopAsztrológiai alapú szimbólumok, szűrök, pecsétek és kártyák | Bolygóállások és interplanetáris kapcsolatok tökéletes ábrázolásai | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | jupiter

Asztrológia alapú Trend-energiákhoz speciálisan kifejlesztve és megtervezve.ÉletErő Generátor :: ÉletEnergia Készülék :: ÉletErő-Technológia Mágikus szimbólumok, pecsétek és grimoár-ok


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Abramelin Szent Mágiája

Mágikus szimbólumok, pecsétek és grimoár-ok | Abramelin Szent Mágiája | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu
Abramelin Szent Mágiája


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Salamon király kulcsai

Mágikus szimbólumok, pecsétek és grimoár-ok | Salamon király kulcsai | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | Claviculae Salamonis
Claviculae Salamonis

életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Dr. Faustus grimoárja

Mágikus szimbólumok, pecsétek és grimoár-ok | Dr. Faustus grimoárja | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | Faustus doktor


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Mágikus Rúna szimbolumok és talizmánok

Mágikus szimbólumok, pecsétek és grimoár-ok | Mágikus Rúna szimbolumok és talizmánok | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | rune-talisman


életenergia készülék :: életerő generátor (chi, ki, prana, od, orgon-energia) | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu Tarot kártyák, szimbolumok és talizmánok

Mágikus szimbólumok, pecsétek és grimoár-ok | Mágikus Rúna szimbolumok és talizmánok | ÉletEnergia & ÉletErő: www.eletenergia.hu | :: életenergia készülék

egyenes és fordított állásban
[ kehely, szablya, pálca ]

*******

stb., stb., stb. 

Pár csomag részletesebben (angol nyelvü)

Alphabet of Success
Gain Favors
Friendship
Charisma
Excellent Teamwork
Self Trust
Find good Job
Help with Completion
Balcance and Harmony
Stress Relief
Energy
Overcome Fatigue
Vitality
Secure Success
Optimism
Solve Problems
Gambling Stocks
Money
A New Love
Solidify Love
Erotic Thought
Success in the Arts
Overccome Worries
Calm Emotions
Protection
Reverse Evil
Destroy Plots
Tuned Instincts
Concentration
Creativity
Persuasion
Leave Undesirables
Aid Meditation
Ability to Project
Mental Healing
Improve Domestic Relations
Physical Energy
Spiritual Strength
Escape Danger
Control Anger
Avoid Unwanted Person
Change of Luck
Good Fortune
Safe Journey
Divorce or Leave Lover
Intelligence
Comfort Sorrows
Win Lawsuit
Help a Child

Stress Zapper / Energy Pack
Overcome Fatigue
Strength and Energy
Tool Selection
Routine and Discipline
Energize Workouts
Caution in Sports
Improve Coordiantion
Boost Sports Skills
Centering and Focus
Aggression
Make Food Commercials Fail
Food Discipline
Fat Burning
Muscle Strength
Rejuvenation
Recovery
Restful Sleep
Total Stress Relief
Calm Emotions
Calm Aggression

Sex Pack
Thrillingly Romantic
Irresistible
Magnetic Appeal
Project Strength
Project Security
Wild Abandon Lust
Erotic Power Fem.
Erotic Power Male
Boost Sexual Arousal
Erotic Thought
Friendship
Attract Partner
New Love
Solidify Existing Love
Special Love
Adulteries
Marital Love
Breakup
Hostility
Emotional Outbursts

Intelligence Pack
Poetry and Writing
Musical Talent
Visual Arts
Science
High Science
Mathematics
Creative High Tech
Invention
Pass Tests
Wisdom and Knowledge
Boost Intelligence
New Concepts Quick
Fun in Learning
Learn Fast
Languages
Mental Energy
Consistency
Intuition
Inspiration
Creativity

Business and Money
Power of Persuasion
Pragmatism
Teamwork
Travel Success
Successful Completion
Favors
Business Secrets Unveiled
True from False Friends
Brainstroming
Find Trouble Areas
Foresight, Evaluation
Inspire Workforce
Success in the Arts
Business Success
Money in General
Conclusion
Advertising Success
Self Confidence
Secure Success
Succeed Effortlessly

Legal
Legal Matters
Attract Witness
Eliminate Witness
Attract Good Lawyer
Attract Bad Lawyer
Affection of Judge
Successful Bribe
Person Looking Good
Person Looking Bad
Sow Discord
Influence Others
Gain Important Evidence
Eliminate Evidence
Power of Persuasion
Discover Secrets
True from False Friends
Find Other Ways
Secret Operations
Avoid Lawsuit
Self Confidence
Avoid Mistakes
Foul up Lawyer
Lawyer Hostility
Hatred of Judge

People Skills
Leadership
Insights
Convincingness
Magnetic Appeal
Quick Reaction
Irresistible
Communication Skills
Popularity
Public Speaking
Political Skill
Negotiation Skills
Others Perform for You
Intuitive Insights
Show Optimism
Project Charisma
Enthusiasm
Demagogics
Teamwork
Attract Friends
Enjoy People

Attack / Defense
Calm Turbulence
Reverse Evil
Protection
Destroy Plots
Master Problems
Blasting Glyph
Devil Trap
Positive Pragmatism
Hinder Secret Operations
Discover Plots
Undo Secret Work
Have Army Appear
Breakup
Emotional Outbursts
Chaos Bomb
Cause Insanity
Hostility
Confusion, Poor Decisions
Uncontrollable Lust
Protection

Gambling Pack
Self Trust, Confidence Positive Attitude
Gambling as Business Venture
Ease Worries + Tension
Block others' Magic
Correct Intuition
Success with Workouts and Prediction Systems
Powerful Psychic Skills
Connect with Good Bookie
Card Games, Poker, Blackjack
Roulette
Casino in General
Dog Races
Horse Races
Sports Betting
State Lotteries
Private Gambling
Stock Market
Make Opponents Nervous and Desperate
Cause Losing Streaks

Fenntartjuk a változtatás jogát! 

Megj:
Egyes -komplexebb- digitális számitógépes Manifesztációs Radionika programjaink telepítő programjai / CD-jei tartalmaznak több mint 1000 (ezer!) kártyát, pecsétet és szimbólumot, többek között minden -a fentebb említett és bemutatott- csomagot, kártyát és mágikus szimbólumot is.

A kártyák, pecsétek, szűrök és szimbólumok bővebb és részletesebb leírásait a "Radionika programok szimbólumai" nevű oldalon találja meg (belső használatra tartott- és szerkesztett oldal).


Forrás:
Karl Hans Welz: "-Magickal symbols & filter packs".
Fordítás, átdolgozás és adaptáció: Dézsi Sándor
© Copyright 1998 - 2019. Minden jog fenntartva!

Fel / Ugrás az oldal tetejére... | Életenergia Készülékek


.


-Mágikus- pecsétek, szimbólumok, szigillumok és grimoárok

::  Használhatók mint az ÉletEnergia & ÉletErő (chi / qi, ki / kí, prana, mana, od, orgon / orgone, x-energia, élan-vital, bioenergia, stb.) modulátorai Symbols & filters packages / Magical symbols

A 'Vágyak ABC-je | Szerencse-csomag | Szex-csomag | Stressz-levezető & energia-növelő | Asztológia | Dinamikus Feng Shui | Tarot | Woodoo | Abramelin szent mágiája | Salamon kulcsai (Claviculae Salamonis) | stb., stb.


.

életenergia készülékek "A Vágyak ABC-je"
1AOD.gif (5536 bytes)1aod1.gif (481 bytes)

életenergia készülékek Online letőltés (.zippelt csomag): 12 000 Ft / csomag
életenergia készülékek CD-re másolva, színesben kinyomtatva és fóliázva: 24 000 Ft / csomagRendelés / Fizetés

életenergia készülékek "A Vágyak ABC-je - új csomag-"
pad18 | A Vágyak ABC-je - új csomag-

életenergia készülékek Online letőltés (.zippelt csomag): 12 000 Ft / csomag
életenergia készülékek CD-re másolva, színesben kinyomtatva és fóliázva: 24 000 Ft / csomagRendelés / Fizetés

életenergia készülékek "Stresszoldás"
Stressz-csökkentő; & levezető | Energia fokozó & növelő csomag
Stressz-csökkentő- és szorongás-levezető, valamint Energia-fokozó és vitalitás-növelő csomag | pen01OFstreszapper

életenergia készülékek Online letőltés (.zippelt csomag): 12 000 Ft / csomag
életenergia készülékek CD-re másolva, színesben kinyomtatva és fóliázva: 24 000 Ft / csomagRendelés / Fizetés

életenergia készülékek "Szex-csomag"
A név magáért beszél :-) szex, szex és szex
psp10Esexpack.gif (657 bytes)©Lilith

életenergia készülékek Online letőltés (.zippelt csomag): 12 000 Ft / csomag
életenergia készülékek CD-re másolva, színesben kinyomtatva és fóliázva: 24 000 Ft / csomagRendelés / Fizetés

életenergia készülékek "Gyorstanulás"
Gyorstanulásra, memória növelésre és az intelligencia fejlesztésére szolgáló csomag
psli18PI1SLI

életenergia készülékek Online letőltés (.zippelt csomag): 12 000 Ft / csomag
életenergia készülékek CD-re másolva, színesben kinyomtatva és fóliázva: 24 000 Ft / csomagRendelés / Fizetés

életenergia készülékek "Üzleti csomag"
Üzlet & pénz
Üzleti és pénzügyi csomag | pbm04TSÜzleti és pénzügyi csomag | 1BMP

életenergia készülékek Online letőltés (.zippelt csomag):12 000 Ft / csomag
életenergia készülékek CD-re másolva, színesben kinyomtatva és fóliázva: 24 000 Ft / csomagRendelés / Fizetés

életenergia készülékek "Szerencse-csomag"
A jószerencse elősegítésére
Szerencse-csomag | pbm04TS

életenergia készülékek Online letőltés (.zippelt csomag):12 000 Ft / csomag
életenergia készülékek CD-re másolva, színesben kinyomtatva és fóliázva: 24 000 Ft / csomagRendelés / Fizetés

életenergia készülékek "Jogi- és törvény csomag"
(A joggal és törvénykezéssel összefüggő szimbólumcsomag
Jogi- és törvény csomag | ple01LMJogi- és törvény csomag | 1LP

életenergia készülékek Online letőltés (.zippelt csomag):12 000 Ft / csomag
életenergia készülékek CD-re másolva, színesben kinyomtatva és fóliázva: 24 000 Ft / csomagRendelés / Fizetés

életenergia készülékek "Emberi viselkedések, adottságok, ügyesség, szokások és jártasságok csomaga"
Pozitív szokások fejlesztése
Emberi tulajdonságok, viselkedések, adottságok, ügyesség és jártasságok szimbólum-csomagja | pps11NSEmberi tulajdonságok, viselkedések, adottságok, ügyesség és jártasságok szimbólum-csomaga | 1PS

életenergia készülékek Online letőltés (.zippelt csomag):12 000 Ft / csomag
életenergia készülékek CD-re másolva, színesben kinyomtatva és fóliázva: 24 000 Ft / csomagRendelés / Fizetés

ÉletEnergia Készülék "Feng Shui csomag"
Dinamikus Feng Shui
Feng Shui csomag | Dinamikus Feng Shui szimbólum-csomag

életenergia készülékek Online letőltés (.zippelt csomag):12 000 Ft / csomag
életenergia készülékek CD-re másolva, színesben kinyomtatva és fóliázva: 24 000 Ft / csomagRendelés / Fizetés

ÉletEnergia Készülék "Asztro-Manifesztációs csomag"
Asztro-Dinamikus Manifesztációs szimbólumcsomag
Asztro-Manifesztációs & Asztro-Dinamikus Manifesztáció csomag | ADM packs

életenergia készülékek Online letőltés (.zippelt csomag):12 000 Ft / csomag
életenergia készülékek CD-re másolva, színesben kinyomtatva és fóliázva: 24 000 Ft / csomagRendelés / Fizetés
(Astro-Trend csomag)
1optimismAsztrológiai szimbólumok :: Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia KészülékekAsztrológiai szimbólumok :: Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek :: leo-horoscop

életenergia készülékek Online letőltés (.zippelt csomag): 12 000 Ft / csomag
életenergia készülékek CD-re másolva, színesben kinyomtatva és fóliázva: 24 000 Ft / csomagRendelés / Fizetés

életenergia készülékek Mágikus Rúna szimbolumok és talizmánok
(Rhuna csomag -18-as)
Runa-talizmán :: Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek

életenergia készülékek Online letőltés (.zippelt csomag):12 000 Ft / csomag
életenergia készülékek CD-re másolva, színesben kinyomtatva és fóliázva: 24 000 Ft / csomagRendelés / Fizetés

életenergia készülékek Tarot kártyák, szimbolumok és talizmánok
(egyenes és fordított állásban is)
[kehely, szablya, pálca]

Tarot-kártyák :: Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek

életenergia készülékek Online letőltés (.zippelt csomag):12 000 Ft / csomag
életenergia készülékek CD-re másolva, színesben kinyomtatva és fóliázva: 24 000 Ft / csomagRendelés / Fizetés

blueb.gif életenergia készülékek Mágikus szimbólumok, pecsétek és grimoár-ok

    különböző mágikus pecsétek, szimbólumok, csomagok és grimoárok
  Azoknak ajánljuk, akiknek már van tapasztalatuk, és jártasok a mágiában.
 

életenergia készülékek Abramelin Szent Mágiája
Abramelin Szent Mágiája :: Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek

életenergia készülékek Salamon király kulcsai (Claviculae Salamonis) 
Claviculae Salamonis :: Salamon király kulcsai :: Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek

életenergia készülékek Dr. Faustus grimoárja
Dr. Faustus grimoárja :: Életenergia pecsétek és -mágikus- szimbólumok :: Életenergia Készülékek

életenergia készülékek Online letőltés (.zippelt csomag):12 000 Ft / csomag
életenergia készülékek CD-re másolva, színesben kinyomtatva és fóliázva: 24 000 Ft / csomagRendelés / Fizetés
* * *

  életenergia készülékek A 'nagy' csomag
9 db szimbólumcsomag  

életenergia készülékek Online letőltés (.zippelt csomag): 108 000 Ft   96 000 Ft
életenergia készülékek CD-re másolva, színesben kinyomtatva és fóliázva: 144 000 Ft / csomag


 
Rendelés / Fizetés

.

A 'kosár' tartalmának a megtekintése...

.

életenergia készülékekKonzultáció, tanácsadás, coaching

Rendelés
Életenergia Készülékek :: ÉletErő Generátororder
Email -ben
Személyesen, on-line és/vagy telefonon keresztül is.
A konzultáció és tanácsadás alatt -természetesen, ha szeretné és igényli- egy erős ÉletEnergia Készülék + strukturális kapcsolat révén, feltőltjük Önt és/vagy valamely személyes értéktárgyát, ÉletEnergiával és ÉletErővel.
 24 000 Ft   19 000 Ft
Természetesen, azok akik Életenergia Készüléket rendelnek / rendeltek, a konzultáció teljes árának a felét visszakapják.
Megj.: más árkedvezménnyel nem összevonható!
Rendelés | Fizetés


PayPal-al
.
   

.


-Mágikus- pecsétek, szimbólumok, szigillumok és grimoárok

::  Használhatók mint az ÉletEnergia & ÉletErő (chi / qi, ki / kí, prana, mana, od, orgon / orgone, x-energia, élan-vital, bioenergia, stb.) modulátorai Symbols & filters packages / Magical symbols

A 'Vágyak ABC-je | Szerencse-csomag | Szex-csomag | Stressz-levezető & energia-növelő | Asztológia | Dinamikus Feng Shui | Tarot | Woodoo | Abramelin szent mágiája | Salamon kulcsai (Claviculae Salamonis) | stb., stb.
  »» -Mágikus- szimbólumok és pecsétek ~

:: A weboldal neve: -Mágikus- szimbólumok és pecsétek ~ ::

:: www.radionika.hu/-Magikus--szimbolumok-es-pecsetek-- ::

 « Elöző oldal ^ Fel, az oldal tetejére ^

Powered by CMSimple: Small, Simple & Smart, with no database! | Template: ge-webdesign.de

:: RADIONIKA & ÉletErő Radionika Készülékek ::  |  www.radionika.hu
~ RADIONIKA & Egyetemes Életenergia- és Életerő: az Univerzum hatalmas ereje, az Ön szolgálatában! | Életerő és Vitalitás az Ön sikere érdekében! | www.radionika.hu ~
~ Adjon ERÕT (ÉletErőt!) pozitív és kreatív gondolatainak megvalósulásuk érdekében!
Manifesztáció & Manifesztációs Radionika Trend programozás |
Biztosítson folyamatosan Erot és Energiát építo pozitív gondolatainak megvalósulásuk érdekében!
Vegye át- és használja fel tudatosan, valamint hasznosítsa legjobb belátása szerint a
RADIONIKA tipusú ÉletEnergia Készülékéből kisugárzott hatékony és folyamatos pozitív Életerő-fluxust! | www.radionika.hu ~
[ www.radionika.hu / -Mágikus- szimbólumok és pecsétek ~  { Kapcsolat | Elérhetőségek :: Üzenet | Email :: Oldaltérkép # 88410 - 18.210.22.132 :: (162.213.253.100) :: www.radionika.hu/-Magikus--szimbolumok-es-pecsetek-- | minimal_2cols960R-hu | RADIONIKA | RADIONIKA .hu | www.radionika.hu {Ł CMSimple content Ł | abs:e-e--hu/pages:userfiles} :: www.radionika.hu / -Mágikus- szimbólumok és pecsétek ~ ]
www.ELETENERGIA.hu: Eredeti -integrált ÉletErő Generátorral ellátott- ÉletEnergia Készülékek, a Feltalálótól és a Gyártótól, Magyarországon, csak nálunk! Biztosítson erőt és energiát (azaz; ÉletErőt és ÉletEnergiát) kreatív gondolatainak, megvalósulásuk (manifesztációjuk) érdekében!   |   www.CHIKARTYA.hu: Egyéni- és személyes Chi kártyák, különböző időintervallumokra   |   www.ENERGIZALAS.hu: Személyek energizálása-, valamint víz- és táplálék-energizálása és optimalizálása, pozitív és jótékony energiákkal való feltőltése, bármely távolságból! Egyedi, online energizálás, névre szóló Chi kártyával!   |   www.DIOZOFIA.hu: Diozófia = Isteni filozófia (Diozófiai, ezoterikus, parapszichológiai értekezések, elmélkedések és tanulmányok a Létről, az Életről, Isten és ember viszonyáról...   |   www.RADIONIKA.hu: ÉletEnergiával fokozott ÉletErő Radionika, Radionika tipusú ÉletEnergia Készülékek. A 'Tudatos Teremtés Technológiája' & Trend-Generálás.   |   www.ELMETRENER.hu: Modern és hatékony Chi Agytréner & ElmeTréner & PszichoTréner tipusú ÉletEnergia Készülékek :: Hatékony Meditáció & Relaxáció & re-Vitalizáció / Gyorstanulás   |   www.CHIMANAGER.hu: Hatékonyan irányítani és menedzselni a szubtilis energiákat a siker és a profit érdekében.   |   www.ELETEROMAGIA.hu: Magasszintű 'Techno-Mágia' az ÉletEnergia Készülékek és -számítógépes- Manifesztációs Radionika Programok segítségével.   |   www.FENGSHUICHI.hu: Mindig a megfelelő Feng Shui Chi-energiák az Ön környezetében, térrendezés nélkül!   |   www.7CSAKRA.hu: Az emberi energiaközpontok (csakrák & energia-csokrok) és az aura (emberi energiamező) vitalizálása és pozitív energiákkal való feltőltése és vitalizálása.
  www.ELETENERGIA.hu   &   www.ELETENERGIA.com:
Eredeti
ÉletEnergia Készülékek® Szuper-Orgonit®ból, egyenesen a Feltaláló laboratoriumából, csak nálunk!
.
.
ÉletEnergia Készülékek
Up...